Teknisk Förvaltare, Uddevalla

PRIMÄR är i ett expansivt skede med stor tillväxtpotential och söker just nu en Teknisk Förvaltare till kontoret i Uddevalla.

 

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Förvaltare sköter och ansvarar du för den tekniska förvaltningen av fastigheter. Du har en bred roll med ansvar för planering, upphandling, avtal och uppföljning inom drift och underhåll. Du ansvara för att bidra till att den tekniska förvaltningen drivs kostnadseffektivt samt att stötta med en effektiv och snabb problemlösning. I rollen ingår även ansvar för rutiner, upphandling, åtgärder, uppföljning och rapportering av allt lagstadgat tillsynsarbete och erforderliga besiktningar. Som Teknisk Förvaltare har du en samordnande roll för, och jobbar nära, fastighetsteknikerna. Ditt arbete handlar i stor utsträckning om att ge de fastighetsteknikerna de bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb ute hos kunderna. Du ansvarar för utveckling av kundrelationer, både nya och befintliga, inom ditt geografiska område. Budgetansvar ingår i rollen och du rapporterar till Regionchef.

 

Din profil

Du har ett fastighetstekniskt tänkande och har erfarenhet från fastighetsbranschen, antingen via förvaltarutbildning eller minst 5 års yrkeserfarenet som förvaltare. God teknisk kunskap om fastigheter är avgörande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av upphandling och/eller avtalsskrivning. Förståelse för driftövervakningssystem är meriterande likaså tidigare erfarenhet av arbete med myndigheter. Du är systematisk och organiserad i ditt sätt att arbeta och gillar att planera och ha god översikt. Samtidigt som du är flexibel och ser positivt på förändringar. Du är strategisk i ditt tankesätt och innehar även en analytisk förmåga.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medveten, Engagemang och Respektfull och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl interna som externt.

 

Ansökan

Vi erbjuder Dig ett kreativt och omväxlande arbete i fastighetsbranschen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta:

Regionchef Nico Hansson e-post nico.hansson@primar.se tel. 0702-168468

Välkommen med din ansökan redan idag till jobb@primar.se, urval och intervjuer sker löpande, dock senast 6 december. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt. Tjänstens tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt.

Vi har tagit beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda i denna rekrytering och avböjer oss vänligt men bestämt all kontakt från försäljare, rekryteringsfirmor och liknande verksameter.