Taktekniker sökes

Vi har erhållit nya takbesiktningsuppdrag och behöver därför utöka vår verksamhet med två nya Taktekniker

Verksamhetsbeskrivning
PRIMÄR fastighetsförvaltning AB (PRIMÄR) är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, mark- och anläggning, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter närmare 300 Mkr. Vi är verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland, Stockholm och Norr. Vårt huvudkontor finns i Göteborg. Verksamheten bedrivs  i tre särskilda affärsområden Energi, Förvaltning och Teknik.

Arbetsuppgifter
Som Taktekniker på PRIMÄR fastighetsförvaltning AB får du arbeta tillsammans med kompetenta människor som har god sakkunnighet och lång branscherfarenhet. Vi har vana, erfarenhet och kunskap av att arbeta på hög höjd. Det är vår uppgift att vårda och förlänga livslängden för våra kunders tak. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat rensning av vattenavrinning, lagning av tätskikt, målning, justering av tegelpannor, kontrollera genomföringar och fukt, mm.

Personlighet/Utbildning/Erfarenhet
PRIMÄR fastighetsförvaltning AB söker dig som har god samarbetsförmåga samt en positiv grundattityd. Du har förmågan att arbeta lösningsorienterat och tar egna initiativ. Eftersom du är företagets ansikte utåt är det viktigt med social förmåga. En fördel är om du har jobbat på höga höjder tex takläggning eller tidigare erfarenheter inom takmålning. Du skall vara i god form då arbetet är väldigt fysiskt krävande. Givetvis är du en utomhusmänniska, då arbetet sker i ur och skur.
Meriterande för tjänsten är Heta arbeten, liftkort, fallskyddsutbildning samt säkra lyft. Vi jobbar i första hand i taksäkrad sele och ser det därför som ett plus att du har tidigare erfarenhet av att jobba i sele.

B körkort är ett krav.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden

Lön
Lön enligt kollektivavtal

Anställningsvillkor
Provanställning

Kontaktinformation
Cathari Sternevald
Cathari.sternevald@primar.se
010-173 11 60
Frihamnen 4
417 55 Göteborg
www.primar.se