Stationstekniker i Växjö, Nässjö, Jönköping och Skillingaryd

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud såsom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, stationsunderhåll, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter 300 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Västra Götaland, Småland, Östergötland, Stockholm, Norrland och Skåne.

PRIMÄR har ett långvarigt uppdrag att förvalta ett stort antal tågstationer i Södra Sverige. Uppdraget innefattar drift och underhåll samt reparationer av dessa. Vi söker nu personal med placering i Växjö, Nässjö, Jönköping och Skillingaryd.
Stationstekniker

Som stationstekniker hos oss ansvarar Du tillsammans med övriga anställda för våra åtaganden mot kund i uppdraget. Arbetet kommer att utföras i huvudsak som ensamarbete med ansvar för ett eget distrikt. Framförallt kommer följande arbetsuppgifter att utföras av Dig:

• Löpande tillsyn, drift, skötsel och underhåll av perronger.
• Felavhjälpande reparationer och underhåll.
• Vissa administrativa arbetsuppgifter i form av uppföljning och rapportering.
• Begränsad yttre skötsel av markytor.
• Utvecklat sinne för service, lätt för att samarbeta och självdisciplin för ensamarbete.
• Utbildning i BASÄVISTA, BASÄSKYDD eller SOS-PL är meriterande men inget krav.

Du trivs med att ha ett rörligt arbete som bedrivs utomhus. Vi lägger stor vikt vid Din personlighet, Din servicekänsla och Din samarbetsförmåga. Utbildning i Arbete på väg samt skydds- och säkerhetsledning för arbete inom spårområde är meriterande. B körkort är ett krav. Svenska språket ska behärskas i tal och skrift.

För frågor ang verksamheten kontakta:
Regionchef: jorgen.svensson@primar.se

Ansök här till:

Växjö: https://youcru.it/vuwQuS
Nässjö: https://youcru.it/czhuRX
Jönköping: https://youcru.it/r5oLMN
Skillingaryd: https://youcru.it/KuOJ05