PRIMÄR söker erfaren Fastighetstekniker med ronderingsansvar till Stockholm

Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker med ronderingsansvar hos PRIMÄR ingår du i en grupp med erfarna tekniker som tillsammans ansvarar för åtaganden i våra uppdrag mot kunder i Stockholmsområdet. Du arbetar i den dagliga driften av fastighetstjänsterna och arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Löpande tillsyn och rondering med inriktning på teknik och yttre miljö
  • Löpande underhåll av tekniska installationer
  • Energiavläsning och rapportering
  • Felavhjälpande reparationer och underhåll
  • Kostnadsbedömningar, i vissa fall utförande av beställningar, uppföljningar av utförda arbeten samt rapporteringar till kund
  • Inre och yttre allmänna service- och underhållsarbeten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fastighetstekniker eller drifttekniker med minst 3–5 års erfarenhet från likande arbeten. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Hyresgästen förväntar sig högsta service och kvalité. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kund samt entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Målmedveten, Engagerad och Respektfull och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Primär erbjuds duett kreativt och omväxlande arbete i fastighetsbranschen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön och en sysselsättningsgrad på 100 %.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Avdelningschef Albin Kalm, albin.kalm@primar.se alt via tel. 073–620 25 01

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 maj, urvalsprocessen sker löpande. Ansökan skickar du till albin.kalm@primar.se