PRIMÄR fastighetsförvaltning söker Elektriker – kommersiella & teknikfastigheter

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud såsom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, stationsunderhåll, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter 300 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Västra Götaland, Småland, Östergötland, Stockholm, Norrland och Skåne.

Vårt arbete handlar om att bedriva fastighetsdrift på det för kunden mest effektiva sättet vad det gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. Våra kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och industrifastigheter. Vi har ett stort förtroende hos våra kunder och vi får fler och fler uppdrag. Nu växer vi i Göteborg och söker en ny kollega på vårt kontor i Göteborg.

Arbetsuppgifter:

Som elektriker på PRIMÄR kommer du att arbeta mot olika kommersiella och tekniska fastigheter. Ingen dag är den andra lik då du kommer att jobba bland annat med service, underhåll, installationsarbete och felavhjälpande underhåll på elanläggningar och styr- och reglerutrustningar inom fastigheter. I tjänsten ingår planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer.

Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder, och därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för. Att kunna lösa dessa uppgifter kan ibland vara knepigt och därför är din problemlösningsförmåga A och O i arbetet. Som tur är kan du alltid ta hjälp av dina engagerade kollegor samt arbetsledare.

Kvalifikationer:

• 5-års erfarenhet av arbete som serviceelektriker

• Vana att läsa ritningar, el-scheman och felsökning på egen hand

• Kunskap inom styr & reglerteknik

• Erfarenhet av Service & underhåll även inom andra teknikområden, ventilation, värme, energi och VVS.

• Reservkraftkörning

• Meriterande, El-behörighet (certifierad eller högre)

• Teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå eller motsvarande kompetens

• Mycket god förmåga att kommunicera med kunder, behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift

• God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt

• B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter. Dessutom är du nyfiken och gillar att ständigt utvecklas. Då detta är ett fritt och självständigt arbete litar du på din egen kompetens och kan fatta egna beslut. Som person är du även förtroendeingivande och bidrar till ett gott samarbete i gruppen. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du PRIMÄR med ditt affärsmannaskap och din höga servicekänsla.

Stämmer detta in på hur du vill jobba? Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

marianne.valldal@primar.se

Din ansökan skickas också till marianne.valldal@primar.se

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.