PRIMÄR fastighetsförvaltning AB söker Lokalvårdare till Fyrbodal

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsteknik, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 320 anställda och omsätter närmare 380 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland och Stockholm. Verksamheten bedrivs därutöver i två särskilda affärsområden Teknik och Energi.

Vi utökar nu vår verksamhet i Fyrbodal och söker därför en Lokalvårdare.

 

Arbetsuppgifter

Utföra städrelaterade tjänster hos våra kunder.


Kvalifikationer

God kunskap och förståelse i Svenska språket i både tal och skrift samt körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av städning är även det ett krav. Har du utbildning inom lokalvård är detta mycket meriterande.
Personliga egenskaper

Du är en person som tar initiativ och uppnår gott resultat och förväntad kvalitet. Du är utåtriktad och social samt har en utpräglad servicekänsla och lätt för att samarbeta, såväl med kunder som med kollegor. Du har en ekonomisk medvetenhet samt förstår och tillämpar affärsmässiga principer.

 

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medvetenhet, Engagerad och Respektfull och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

 

Förvaltare: Billy Johansson på tel 0739-607804 eller billy.johansson@primar.se

 

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast! Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 10 oktober, 2014

 

Välkommen med din ansökan till: billy.johansson@primar.se