Installations/Servicetekniker Bredbandsnät till affärsområde teknik, Göteborg

Då vi nu utökar vår verksamhet söker vi ytterligare tekniker med placering i Göteborg.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som fälttekniker inom bygg/installation/felavhjälpning/drift och underhåll av fiber/LAN- och koaxialnät.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl. a:

Svetsning av fiber i områdesnät, anslutningsnät samt fastighetsnät, blåsning av fiber, kabel- och duktdragning samt OTDR mätningar.

Felavhjälpning samt installation i bas- och fastighetsnät, svepmätningar samt dokumentation i koaxialnät.

Som tekniker hos oss kommer du att jobba under stort eget ansvar och vi ser att du är en person med god förmåga att självständigt lösa problem.

I arbetet kan beredskapstjänstgöring ingå.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med fiber/LAN samt koaxialnät, både inom installation och service.

Det är meriterande om du dessutom har en relevant utbildning, är certifierad fibertekniker alternativt BMF2 certifierad.

Vi vill att du minst har gymnasiekompetens.

Eftersom arbetet sker i Göteborg med omnejd är körkort ett krav för tjänsten.

 

Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kunder och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medveten, Engagerad och Respektfull och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt överenskommelse med tillträde så snart som möjligt. Se även vår hemsida www.primar.se

För mer information är du välkommen att kontakta: Jessica Alsätra, Produktionschef Teknik, på telefon 0736-505815 eller mail jessica.alsatra@primar.se

 

Vi vill ha ditt svar senast den 2015-12-06. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan till jessica.alsatra@primar.se