Hållplatstekniker till spännande uppdrag i Lund

PRIMÄR har uppdrag att förvalta ett stort antal tågstationer och busshållplatser i Södra Sverige. Uppdraget innefattar drift och underhåll samt reparationer av dessa. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team i Lund.

Arbetsuppgifter
Som hållsplatstekniker hos oss ansvarar Du tillsammans med övriga anställda för våra åtaganden mot kund. Arbetet kommer att utföras i huvudsak som ensamarbete med ansvar för ett eget distrikt. Framför allt kommer följande arbetsuppgifter att utföras av Dig:

•                          Löpande tillsyn, drift, skötsel och underhåll av hållplatser och stationer

•                          Felavhjälpande reparationer och underhåll

•                          Vissa administrativa arbetsuppgifter i form av uppföljning och rapportering

•                          Begränsad yttre skötsel av markytor.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete och ett sinne för service. Utbildning i Arbete på väg samt skydds- och säkerhetsledning för arbete inom spårområde är meriterande

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Personliga egenskaper

Våra kunder förväntar sig högsta service och kvalité. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kund samt entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Målmedveten, Engagerad och Respektfull och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Primär erbjuds duett kreativt och omväxlande arbete i fastighetsbranschen Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön. Placeringsort är Lund.

För mer information är du välkommen att kontakta avdelningschef Christer Nilsson, christer.nilsson@primar.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 21 juni, urvalsprocessen sker löpande. Ansökan skickar du till christer.nilsson@primar.se