Fastighetstekniker, Göteborg

PRIMÄR fastighetsförvaltning söker Fastighetstekniker

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB (PRIMÄR) är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, mark- och anläggning, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 320 anställda och omsätter närmare 375 Mkr. Vi är verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland, Stockholm och Norr. Vårt huvudkontor finns i Göteborg. Verksamheten bedrivs därutöver i tre särskilda affärsområden Energi, Mark- och entreprenad och Teknik.

 

PRIMÄR har just nu många spännande uppdrag på gång i Göteborg och behöver därför utöka personalstyrkan med en kvalificerad fastighetstekniker med placeringsort Svenska Mässan/Gothia Towers.

 

Arbetsuppgifter
Som kvalificerad fastighetstekniker hos PRIMÄR ingår du i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga i gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot brukare i Svenska mässan. Du ansvarar för den dagliga driften av fastighetstjänsterna, vilket innebär operativt arbete som fastighetstekniker såsom:

  • Löpande tillsyn och rondering med inriktning på teknik
  • Löpande underhåll av tekniska installationer
  • Felavhjälpande reparationer och underhåll
  • Kostnadsbedömningar, i vissa fall utförande av beställningar, uppföljningar av utförda arbeten samt rapporteringar till kund
  • Inre och yttre allmänna service- och underhållsarbeten

 

Kvalifikationer
Vi vill att du har relevant fastighetsteknisk utbildning och/eller minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. B-körkort är ett krav, elbehörighet är meriterande.

 

Personliga egenskaper
Hyresgästen förväntar sig högsta service och kvalité. Därför söker vi dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kund samt entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

 

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medveten, Engagemang och Respektfull och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

 

Vi erbjuder Dig ett kreativt och omväxlande arbete i fastighetsbranschen Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde så snart som möjligt.

 

För mer information är du välkommen att kontakta:

Produktionsledare Hans Svedholm e-post hans.svedholm@primar.se

Förvaltare Martin Jildmalm e-post martin.jildmalm@primar.se

 

Din ansökan skickas till: martin.jildmalm@primar.se