PRIMÄR fastighetsförvaltning AB söker Fastighetstekniker till Lund

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud såsom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 320 anställda och omsätter drygt 300 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Västra Götaland, Småland, Östergötland, Stockholm, Norrland och Skåne. Verksamheten bedrivs därutöver i ett rikstäckande affärsområde, Teknik.

PRIMÄR har just nu många spännande uppdrag på gång i Skåne med och behöver därför utöka personalstyrkan med en kvalificerad fastighetstekniker med placeringsort Malmö/Lund.

Arbetsuppgifter
Som kvalificerad fastighetstekniker hos PRIMÄR ingår du i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga i gruppen för våra åtaganden mot kunden i samtliga våra uppdrag i Lund/Malmö regionen. Du ansvarar för den dagliga driften av fastighetstjänsterna, vilket innebär operativt arbete som fastighetstekniker såsom:

  • Löpande tillsyn och rondering med inriktning på teknik
  • Löpande underhåll av tekniska installationer
  • Felavhjälpande reparationer och underhåll
  • Kostnadsbedömningar, i vissa fall utförande av beställningar, uppföljningar av utförda arbeten samt rapporteringar till kund
  • Inre och yttre allmänna service- och underhållsarbeten

Kvalifikationer
Vi vill att du har relevant fastighetsteknisk utbildning och/eller minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Hyresgästen förväntar sig högsta service och kvalité. Därför söker vi dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar.  Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kund samt entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

 

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medveten, Engagemang och Respektfull och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Vi erbjuder Dig ett kreativt och omväxlande arbete i fastighetsbranschen Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Produktionsledare Dan Olsson e-post dan.olsson@primar.se
Region Chef Martin Lundquist e-post martin.lundquist@primar.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 oktober 2014. Ansöker gör du här: http://youcru.it/s/rksOXt