Erfaren och driven Kontraktschef till Stockholm

Har du flera års erfarenhet av fastighetsdrift och förvaltning? Goda kunskaper i ekonomi, entreprenadjuridik och teknik? Har du haft chefsansvar och trivs i roller där du får använda dig av din förmåga att bemöta kunder och stödja medarbetare? Vill du arbeta i en entreprenörsinriktad verksamhet med stort engagemang där personlig service och goda kundrelationer står högt på agendan? Då kanske du är vår nya Kontraktschef som tillsammans med oss kommer vara med och driva PRIMÄRs fantastiska tillväxtresa.

PRIMÄR befinner sig i en spännande fas med stort fokus på tillväxt. Då en av våra Kontraktschefer i Stockholm slutar behöver vi anställa en ny. Vi söker därför en Kontraktschef till Affärsenhet Norr, med placering i Norra Stockholm.

Tjänsten

Som Kontraktschef ansvarar du för ett av PRIMÄRs största kontrakt inom offentlig sektor. Kontraktet hanterar ca 200 fastigheter inom kommun, skolor och samhällsfastigheter. Till din hjälp har du en stor grupp kompetenta medarbetare bestående av 3 direktrapporterande områdeschefer och ett antal tekniker. Inom avdelningen finns även kundtjänst, administration och energikompetens.

Du ingår i affärsenhetens ledningsgrupp och rapporterar till Affärsenhetschefen.

I uppdraget som kontraktschef har du det ekonomiska och tekniska redovisningsansvaret gentemot beställaren, du har även personal- och resultatansvar. Totalt inom affärsenheten arbetar ca 70 personer. En viktig uppgift är att tillsammans med områdescheferna skapa en struktur i hur man bäst levererar verksamheten, förbättrar så att processerna blir både smidigare och effektivare samt leder till nöjdare kund och lönsammare kontrakt.

Inga längre reseavstånd finns då fastigheterna ligger inom ett begränsat geografiskt område.

Arbetsuppgifter
Som kontraktschef ansvarar du för och driver uppdraget gentemot beställaren samt säkerställer att PRIMÄR levererar det som avtalats till kund.

Vidare innebär tjänsten att:

  • Utveckla effektivisera och implementera rutiner, struktur och processer för hur verksamhetens fastighetsdrift bäst utförs.
  • Genomföra veckovisa avstämningsmöten med kund.
  • Förhandlingar
  • Besiktningar
  • Avtalshantering enligt AFF
  • Stödja och coacha undercheferna
  • Sätta tydliga mål och följa upp dessa med alla förvaltarna/medarbetarna

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad högskoleutbildning inom Fastighetsteknik och har ansvarat för uppdrag inom fastighetsdrift/-förvaltning/-skötsel om minst 100 000 kvm. Du bör ha en kompetens och erfarenhet som överensstämmer med yrkesrollen Fastighetsförvaltare 3 enligt ”Fastighetsbranschens yrkesroller”. Dina kunskaper inom ekonomi, entreprenadjuridik och teknik är mycket goda och din kompetens att hantera besiktningar, energifrågor och offerter likaså. AFF hanterar du med god hand och du har kunskaper i offentligt upphandlade kontrakt.

Vi ser gärna att du minst 3 års chefserfarenhet. Din kompetens och erfarenhet av att utveckla och driva affärer både inom service som entreprenad värderas högt. Trivs du att arbeta i företag med stark tillväxt så är det en stor fördel.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen kommer vi lägga stor vikt vid din förmåga att leda, skapa engagemang och delaktighet för att nå gemensamma mål och åstadkomma resultat. Du är självgående och tar ansvar för ditt resultat. Att sätta upp mål och arbeta för att uppnå dem är något som du drivs av. Ett starkt önskemål är att du är full av energi och tycker det är roligt med utveckling och tillväxt.

Din förmåga att samarbeta är god, du är lyhörd och smidig samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Att förstå affärsmässiga principer och ha en stark ekonomisk medvetenhet är en självklarhet för dig. Vidare är du strukturerad, skapar ordning och reda samt planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Självklart tycker du som vi att det är oerhört angeläget och spännande att få vara delaktig i ett företag med samhällsnyttiga tjänster som påverkar väldigt många människor i deras vardag.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medvetenhet, Engagerad och Respektfull och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss.

Vi erbjuder

En utmanande, viktig och spännande roll där du blir en nyckelperson i att hantera ett av PRIMÄRs större kontrakt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta affärsenhetschef Johan Lundin,  johan.lundin@primar.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 7 juni, urvalsprocessen sker löpande. Din ansökan skickar du till: johan.lundin@primar.se. Märk ansökan med ”Kontraktschef Norr”.