Arbetsledare region syd

PRIMÄR fastighetsförvaltning söker en Arbetsledare med placering i Lund

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud såsom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, städservice, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, stationsunderhåll, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter 300 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Västra Götaland, Småland, Östergötland, Stockholm, Norrland och Skåne.

PRIMÄR har ett långvarigt uppdrag att förvalta ett stort antal tågstationer i södra Sverige. Uppdraget innefattar drift och underhåll samt reparationer av dessa.

Arbetsledare
Som arbetsledare hos oss ansvarar Du tillsammans med vårt team av duktiga medarbetare för våra åtaganden mot kund i uppdraget. Arbetet innebär en stor variation av uppgifter med huvudsakligt fokus på att vara stationsförvaltarens högra hand. Du kommer att ha en ledande roll vid större insatser på stationer runt om i Skåne.

Framförallt kommer följande arbetsuppgifter att utföras av Dig:

  • Personalledning och personalplanering.
  • Löpande tillsyn, drift, skötsel och underhåll av perronger.
  • Felavhjälpande reparationer och underhåll.
  • Administrativa arbetsuppgifter i form av uppföljning och rapportering.
  • Begränsad yttre skötsel av markytor.
  • Utvecklat sinne för service, lätt för att samarbeta och trivs med visst ensamarbete.
  • Utbildning i BASÄVISTA, BASÄSKYDD eller SOS-PL är meriterande men inget krav.

Du trivs med att ha ett rörligt arbete som bedrivs utomhus. Vi lägger stor vikt vid Din personlighet, servicekänsla och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av personalledning inom städ eller fastighetsskötsel. Har Du arbetat som fastighetstekniker eller fastighetsskötare är det meriterande.

Utbildning i Arbete på väg samt Skydds- och säkerhetsledning för arbete inom spårområde är meriterande. B körkort är ett krav. Svenska språket ska behärskas i tal och skrift.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medveten, Engagemang och Respektfull och vi vill gärna att Du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att Du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde så snart som möjligt.

 

För mer information är Du välkommen att kontakta: benny.sand@primar.se

Din ansökan skickar Du senast den 21 december till: benny.sand@primar.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.