Affärsenhetschef Stockholm

Har du flera års erfarenhet av att arbeta som chef och är van att leda andra chefer? Vill du arbeta i en entreprenörsinriktad verksamhet med stort engagemang där personlig service och goda kundrelationer står högt på agendan? Drivs du av utveckling, att påverka och göra skillnad? Då kanske du är vår nya Affärsenhetschef som tillsammans med oss kommer vara med och driva PRIMÄRs fantastiska tillväxtresa.

PRIMÄR befinner sig i en spännande fas med stort fokus på tillväxt. Då vår Affärsenhetschef i Stockholm slutar behöver vi anställa en ny. Vi söker därför en Affärsenhetschef till Region Stockholm/Norr, med placering i Stockholm.

Tjänsten
Som Affärsenhetschef deltar du i PRIMÄRs ledningsgrupp, rapporterar till VD och är delaktig i att styra bolaget framåt. Du har personal- och resultatansvar inom din region och ser till att utveckla den tillsammans med din ledningsgrupp som utgörs av 4 direktrapporterande avdelningschefer. Inom regionen arbetar ca 60 personer. En viktig uppgift är att tillsammans skapa starka trygga team, med rätt förutsättning att leverera god service till befintliga kunder och också ta hand om vår starka tillväxt och potential inom både befintliga och nya uppdrag.
En spännande roll där du blir en nyckelperson i PRIMÄR och tillsammans med medarbetarna bygger organisation och team samt är med och skapar delaktighet och struktur i PRIMÄRs fortsatta tillväxtresa. Resor förekommer inte i någon större utsträckning.

Arbetsuppgifter
• Tillsammans med övriga i ledningsgruppen inom regionen och bolaget arbeta med strategisk utveckling och skapa struktur för fortsatt tillväxt.
• Driva affärer, förhandla avtal och säkerställa att PRIMÄR levererar det som avtalats till kund
• Identifiera förbättringsområden inom regionen samt verka för fortsatt etablering och expansion
• Skapa och implementera gemensamma processer och struktur inom företaget
• Implementera gemensamma arbetssätt för att uppfylla miljö, säkerhet- och kvalitetskrav/mål samt säkerställa att dessa uppfylls.
• Stödja och coacha cheferna
• Sätta tydliga mål och följa upp dessa med medarbetarna
• Ansvara för att skapa starka och trygga team

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat minst 7 år som chef och har erfarenhet av att leda genom andra chefer. Du har en utbildningsbakgrund som Civilingenjör/Civilekonom eller så har du skaffat dig den kompetensen på annat sätt. Det är en fördel om du kommer från fastighetsbranschen eller har en stark förståelse för den. Dessutom vill vi att du ska haft ansvar i en serviceorganisation och/eller inom industriellt underhåll. Idag kanske din befattning är affärsområdeschef, fastighetschef, teknisk chef eller liknande. Kompetens och erfarenhet av att utveckla och driva affärer både inom service som entreprenad värderas högt. Har du dessutom arbetat tidigare i ett företag med stark tillväxt så är det extra meriterande.
Personliga egenskaper vi värdesätter

För att lyckas i rollen kommer vi lägga stor vikt vid din förmåga att leda, skapa engagemang och delaktighet för att nå gemensamma mål och åstadkomma resultat. Du är självgående och tar ansvar för ditt resultat. Att sätta upp mål och arbeta för att uppnå dem är något som du drivs av. Ett starkt önskemål är att du är full av energi och tycker det är roligt med utveckling och tillväxt. Din kommunikation är tydlig och du är duktig på att säkerställa att ditt budskap går fram samt att du följer upp resultat på ett naturligt sätt. Att förstå affärsmässiga principer och ha en stark ekonomisk medvetenhet är en självklarhet för dig. Vidare har du en strategisk kompetens, där du ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser samt anpassar ditt agerande efter det Självklart tycker du som vi att det är oerhört angeläget och spännande att få vara delaktig i ett företag med samhällsnyttiga tjänster som påverkar väldigt många människor i deras vardag.

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett jobb med stor möjlighet till påverkan i en verksamhet med kompetenta, motiverade medarbetare som bryr sig om varandra. Vill du vara med på en tillväxtresa med höga ambitioner så är det här du ska vara.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan. I denna rekrytering samarbetar PRIMÄR fastighetsförvalning AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi ser gärna att du ansöker senast 4/11, urval och intervjuer sker dock löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Susanne Bryhn, Fasticon Kompetens 070-531 34 25, susanne.bryhn@fasticonkompetens.se