PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB söker Serviceelektriker

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsteknik, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 320 anställda och omsätter närmare 300 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Göteborg, Halland, Småland, Skåne, Östergötland och Stockholm. Verksamheten bedrivs därutöver i två särskilda affärsområden Teknik och Energi.

Till en våra kunder i Skåne söker vi nu en serviceelektriker. I arbetsuppgifterna ingår att utöva tillsyn, skötsel, reparation och underhåll av installationer samt utföra övriga fastighetsrelaterade åtaganden inom ramen av bolagets uppdrag till kund.

 

Vi söker dig som har flera års arbetserfarenhet och allmän behörighet inom el. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.  Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

 

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Målmedvetenhet, Engagemang och Respekt och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Produktionsledare: Dan Olsson tel: 0769-45 22 55, dan.olsson@primar.se

Region chef: Martin Lundquist tel: 0738-46 84 50, martin.lundquist@primar.se

 

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 3 oktober, 2014

 

Välkommen med din ansökan till: http://youcru.it/s/XgHuKb